Online Marketing - Webdesign - Arculattervezés - Reklám/PR

SOS Marketing - A Sikeres Online Stratégia

SOS Marketing - A Sikeres Online Stratégia

Hogyan készítsünk házilag is igényes, ínycsiklandó képeket?

2016. október 26. - SOS Marketing

Éttermed, büféd vagy cukrászdád van, és szeretnél a honlapodra, blogodba igényes képeket feltenni, de nincs elég pénzed profi fotóst felbérelni? Ne ess neki minden felkészültség nélkül a fotózásnak, mert sajnos borzasztó eredményeket szülhet.

325048-svetik-371x247.jpg
Az ételfotózás már-már nevezhető művészeti formának, mely a kreativitást a technikával ötvözi ahhoz, hogy az ételeket olvadó, izzadó, bugyogó állapotukban kapjuk el, a legétvágygerjesztőbb pillanatukban.
Néhány apró tippel segíthetünk, hogy akár egy okostelefonnal vagy egy egyszerű digitális géppel is igényes, ínycsiklandó képeket csinálhass.

 

1. Öltöztesd fel az ételt:

A jó fotó készítés alapja, hogy az ételt a fotó szemszögéből csinosítsd ki. Hidd el, itt nem az íz lesz a lényeg, a legfontosabb, hogy finoman csorduljon ki a zsír a hús oldalán, finoman olvadjon a sajt, peregjen a zöld fűszer, friss, roppanós hatású legyen a zöldség, pöndörödjön a bacon és lágyan folyjon a tejföl vagy a dresszing.


2. Ami régi ismét új:

Megfakult lapos tálca, régi papírtáska, kopott vágódeszka – ami régi ismét új lehet amikor a beállításodhoz keresel hátteret. Matt, szolid színeken mutat a legjobban az étel, legyen az a konyhapultod, a gyúródeszka, vagy a padló.


3. Hozd ki a legtöbbet a lehetőségeidből:

Készítsd elő a saját kis fotóstúdiódat úgy, hogy az ételt egy asztalon az ablak elé teszed, fehér karton táblát teszel alá és mögé, hogy a fényt a leginkább a fotóalanyodra vetítse.

Tovább olvasom...

A bejegyzés trackback címe:

https://sosmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1611840149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása